OPEN DAG OP 19 FEBRUARI - Werken bij Heesen Yachts

OPEN DAG OP 19 FEBRUARI

 
Ben jij monteur, loodgieter, BBL’er of projectleider?
Vind jouw perfecte fit bij Heesen. Wil je graag doorgroeien in een mooi, toekomstbestendig vak bij een uniek maakbedrijf? Bij jachtbouwer Heesen in Oss krijg je alle ruimte voor jouw passie voor techniek en vind je de perfecte fit. Ontdek jouw groeikansen bij Heesen tijdens onze open dag op 19 februari, meld je aan via deze link.

UITDAGEND WERK MET VEEL VRIJHEID
Heesen is een van de meest succesvolle bouwers van superjachten ter wereld. Op de werf in Oss bouwen we de meest exclusieve jachten, tot wel 80 meter lengte. Onze afdeling Mechanical production bouwt de complete mechanische installaties aan boord. Als loodgieter of monteur werk je met veel precisie en vrijheid zelfstandig aan al het leidingwerk, sanitair en de machtige machinekamer.
Bekijk alle vacatures

GEEN ERVARING? GEEN PROBLEEM
Ook zonder ervaring in de scheepsbouw mag je bij ons solliciteren. Het mooie van werken bij Heesen is dat je door de grote variatie aan projecten heel snel bijleert. Ook kun je vanuit een VMBO-opleiding bij ons werkervaring opdoen als BBL-er. Naast monteurs, loodgieters en BBL-ers zoekt Heesen ook projectleiders om de complexe bouwprojecten te coördineren.

OPEN DAG

Wil je precies weten wat Heesen jou te bieden heeft? Heesen organiseert op zaterdag 19 februari een open dag. Onze medewerkers van Mechanical production leiden je rond op de werf in Oss en vertellen je graag alles over jouw carrièremogelijkheden als monteur, loodgieter, projectleider of BBL’er. De inloop is van 9.00-12.00 uur en er zijn drie tijdsblokken. Je mag één introducé mee nemen. Schrijf je in vóór 18 februari via onderstaand formulier.

Datum: Zaterdag 19 februari
Tijd: Inloop van 9.00 – 12.00 uur (opgedeeld in 3 tijdsblokken)
Locatie: Rijnstraat 2, Oss
Let op: De dan geldende Covid-maatregelen zijn van toepassing.

  • Dit is puur voor ons ter indicatie
  • Geef hier aan hoelang wij uw persoonsgegevens mogen opslaan:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Helaas is het niet meer mogelijk om je via de website op te geven voor ons event.
Wil je toch graag op 19 februari kennis komen maken, neem dan contact met ons op:
OPEN DAG OP 19 FEBRUARI 1 Neem contact met ons op via Whatsapp
Telefoon: +31 412 66 55 44
E-mail: careers@heesenyachts.com

DIT VINDEN ONZE COLLEGA’S:

“Om bij ons te werken heb je geen ervaring nodig in de scheepsbouw. Het is wel belangrijk dat jij gevoel hebt voor techniek.
Als jij op zaterdag aan je brommer staat te sleutelen dan mag je op gesprek komen denk ik.”

Nathan Robinson – Monteur Mechanical production
 

“Het werk is vooral speciaal omdat je met een kaal casco begint. Je bouwt alle systemen in, je gaat ermee proefvaren.
Je hebt veel eer van je werk als je ziet dat alles wat je hebt ingebouwd ook optimaal werkt, en dat je een heel mooi eindresultaat hebt neergezet.”

Frank Vermeulen – Voorwerker Mechanical production
 

 

VACATURES OP DE AFDELING MECHANICAL PRODUCTION:

Monteurs MONTEURS
Als Monteur installeer je en werk je aan de mechanische installaties aan boord. Je krijgt alle ruimte om met aandacht, precisie en vakmanschap iets moois te maken. Geen project is hetzelfde, waardoor je ieder dag bijleert.
Bekijk de vacature
Loodgieters LOODGIETERS
Als Loodgieter bij Heesen houd jij je bezig met het aanleggen van onder andere koud en warm watersystemen, grijs en zwart watersystemen, airconditioning, ventilatiesystemen en het afmonteren van luxe sanitair aan boord.
Bekijk de vacture
BBL-ers BBL-ers
Je gaat één dag in de week naar school en werkt vier dagen. Je wordt gekoppeld aan een voorman die je begeleidt. Naast een fantastische leerschool en mooie werkervaring bieden wij jou als BBL-er een goed salaris op basis van een fulltime werkweek.
Bekijk de vacature
Projectleiders PROJECTLEIDERS
Als projectleider op de afdeling Mechanical production ben jij het centrale aanspreekpunt voor alle installaties, leidingwerk, machinekamer en sanitair aan boord gedurende de bouw van het jacht. Vanaf het moment dat engineering de specificaties heeft vastgesteld, ben jij verantwoordelijk voor het leiden van het project voor de discipline Mechanical.
Bekijk de vacture