Ben jij lasser, plaatwerker of pijpfitter? - Werken bij Heesen Yachts

Ben jij lasser, plaatwerker of pijpfitter?

 
Werken bij Heesen betekent werken bij een van de meest succesvolle superjachtwerven in Nederland. Je bouwt mee aan het complete casco van onze jachten. Heb je interesse om een opleiding tot constructiemedewerker te volgen? Of heb jij al de basiskennis om als lasser, plaatwerker of pijpfitter aan de slag te gaan? Bij Heesen vind je volop kansen om door te groeien. Bijvoorbeeld met een hoog aangeschreven lasopleiding.

HAL 6 – ONZE CASCO HAL
De afdeling Shipbuilding production realiseert de complete constructiebouw van het jacht. Shipbuilding production is samen met Mechanical production en Interior production verantwoordelijk voor de daadwerkelijke bouw van het jacht. Die vindt volledig op de werf in Oss plaats. Typerend voor ‘Hal 6’ is de saamhorigheid en het teamgevoel. Collega’s kijken naar elkaar om. En er is een hoog kwaliteitsgevoel. De communicatie is direct, de sfeer open en informeel.
Bekijk hier alle vacatures in Hal 6

ZATERDAG 17 JULI VAN 9.00-12.00 UUR
We hebben jouw groeipad in hal 6 al voor je uitgestippeld. Ontmoet je toekomstige collega’s, bekijk je nieuwe werkplek en ontdek alles over werken en leren.
Datum: Zaterdag 17 juli
Tijd: Inloop van 9.00 – 12.00 uur
Locatie: Rijnstraat 2 Oss
 
Helaas is het niet meer mogelijk om je via de website op te geven voor ons event.
Wil je toch graag op 17 juli kennis komen maken, neem dan contact met ons op via WhatsApp:
Ben jij lasser, plaatwerker of pijpfitter? 1 Neem contact met ons op via Whatsapp

DIT VINDEN ONZE COLLEGA’S:Het werk hier is vooral leuk vanwege de variatie, dat ik er van alles van kan leren.
En dat ik aan zo’n mooi schip mag werken, als jongen van 22.

Clarke Rosheuvel – Lasser

 

VACATURES IN HAL 6:

Meubelmaker LASSER
Voor onze afdeling Shipbuilding production zijn we op zoek naar lassers. Jij krijgt de kans om met een unieke lasopleiding uit te groeien tot een echte vakspecialist in de luxe jachtbouw.
Bekijk de vacature
Plaatwerker PLAATWERKER
Als plaatwerker op de afdeling Shipbuilding production werk je als samensteller aan de cascobouw van jachten met de hoogste kwaliteit. Uniek aan Heesen Yachts zijn de mogelijkheden om je verder in je vak te bekwamen als plaatwerker.
Bekijk de vacture
Pijpfitter PIJPFITTER
Als pijpfitter op de afdeling Shipbuilding production werk je aan het zelfstandig inmeten, fitten en lassen van leidingwerk tijdens de cascobouw van onze jachten. Je leert een perfecte beheersing van de techniek, om uiteindelijk ook de meest complexe lasopdrachten aan te kunnen.
Bekijk de vacature
BBL-er BBL-ER
Als BBL-er kom je daadwerkelijk in dienst van ons bedrijf. Je leert de technische kneepjes van het vak en bouwt gelijk mee aan de meest exclusieve jachten. Bijzonder is dat de complete bouw op onze werf in Oss plaatsvindt. Dat biedt jou de unieke kans om het volledige bouwproces van dichtbij te ervaren.
Bekijk de vacture