Interiors in Winterswijk

Heesen Yachts Interiors B.V | Tinbergenstraat 15 | 7102 JK Winterswijk | t +31 (0)543 54 34 34 | info@heeseninteriors.nl

Een bijzondere plek om te werken


 

Organisatie

Ontwikkeling en innovatie, professionaliteit, het bewaken van kwaliteit, goede kennis en scholing en beheersing van nieuwe technieken hebben binnen onze organisatie alle aandacht.

Heesen Yachts Interiors werkt vanuit een gedegen organisatie, volgens moderne technieken en met het nieuwste op machinegebied. Het bieden van service is bij ons essentieel. Onze (circa 100) medewerkers beheersen dan ook alle facetten van het meubel- en interieurvak.

 

Al 75 jaar aan de top

Opgericht in 1940 als Oortgiese Interieurbetimmeringen hebben wij ons ontwikkeld tot één van de toonaangevende interieurbedrijven wereldwijd.

Sinds 2000 deel uitmakend van de Heesen groep uit Oss, zijn al onze activiteiten voortgezet onder de bedrijfsnaam Oortgiese Interieurbouw BV. Groei en verdere professionalisering van de Heesen Yachts Group hebben in 2012 geleid tot aanpassing van onze bedrijfsnaam in Heesen Yachts Interiors BV.

Missie

De ontwikkeling van onze interieurs, de voorbereiding, het tekenen en de bouw van de jachtinterieurs vindt plaats in Winterswijk. De montage van onze interieurs wordt door onze eigen monteurs uitgevoerd. Wij werken hiervoor vanuit ons vaste montageadres in Oss.

Onze missie is levering van topkwaliteit binnen de gestelde tijd en rekening houdend met arbeidsomstandigheden en milieu. De hoge kwaliteit, de toewijding van ons team en discretie verzekeren ons van een continue succes. Specialisme, expertise en ervaring zijn de kracht en drijfveer van ons team.